Västervik och Visfestivalen.

Hejhopp! Sitter i Västervik och solen har äntligen visat sin vackra framsida, gud vad vi har saknat dig! Som sagt jag befinner mig i Västervik, närmare bestämt vid en golfbana och ett hus vi(min familj - Stoffe och katrineholmarna) hyrt för denna helg. För denna helg händer något speciellt i Västervik, det är inte bara det att Visfestivalen rullar på det är även så att MSJ:s-golftävling är i full gång för de "vuxna" männen . Själv har jag softat järnet och busat med mina söta kusinbarn Tilde och Thea som inte kan vara still en enda minut, Underbart! Nu väntar en mkt mysig middag och sedan ska vi in mot "city" för att göra Västervik och visfestialen osäkert!

Ha nu en helt fantastisk kväll, hjärta!
Och Söta ni glöm inte mitt budskap
, MER KÄRLEK ÅT FOLKET <3
None


Vad driver de till detta dårskap?

Jag har alltid varit en sjukt orolig människa och jag kan tyvärr inte rå för det. Jag vet detta eftersom mina föräldrar berättat för mig att de ibland låter bli att berätta saker för mig bara för att jag inte ska bli just så där orolig och ledsen. Men på senaste tiden har jag börjat tänkt mer och mer på vad som kan gömma sig där ute i mörktet. Jag vet att förra veckans händelse har påverkat mig en hel del då jag bevittnade en "misshandel". Jag sprang i från platsen och när jag sedan skulle berätta vad som hänt för min mor så brast jag ut i gråt. Varje gång jag är ensam ute och går/cyklar på kvällen så ringer jag alltid till något vän som får hålla mig sällskap, jag är sjukt rädd för mörktet! Men åter igen till mina tankar, Imörktet finns det ju våldtäksmän/kvinnor och min frågar/tankar är vad är det som driver dessa människor till något sådant?(!) Alltså det finns ju människor som har en knäpp i huvudet och dessa människor är det bara synd att ingen upptäckt deras störning, för deras egen skull och omgivningen. Men alla våldtäksmän/kvinnor har väl inte en knäpp i huvudet? (!) några är väl "normala" Och varför gör dessa detta?. Jag kan tänka mig att det 1. inte blivigt av med oskulden! 2. har stort maktbegär och vill känna att de kan göra vad de vill! 3 ?

Snälla människor visa kärlek!
Mer kärlek åt folketNone

Jag är fri som en fågel.

Uppe med tuppen? Japp, det är jag det ! Åh om fem drar jag iväg mot sista dagen på jobbet, så himlans skönt sen är jag fri som en fågel och ska Sova som en toktoktok! tror dock det blir väldans slappt och såklart så skulle vi få sommarlovsfika, det ni det är inte alla som får det på sitt sommar jobb! Igår blev det som sagt en härlig promenad med tråkSimon som var väldigt trött och eftersom jag var väldigt pratglad så vet jag inte riktigt om vi gick ihop, men det är sånt som märks har jag hört. Även eftermiddagen idag ska tillbringas med Härliga Simon, det ni det är inte alla som får! Går dagen bjöd också på väldans mkt telefonsamtal, hmm det här är inte så lätt och jag vet inte vad jag ska tro. nej nu måste jag kila.

Mer kärlek åt folket<3None

Mer kärlek åt folket.

♥Kärlek är magi, magi använder trollkarlar, trollkarlar har hattar, hattar har gubbar, gubbar han tanter, tanter tycker om att laga mat, mat äter barn, barn har föräldrar, föräldrar har jobb, jobb får man pengar ifrån, pengar görs av papper, papper görs av träd, träd består en hel del av jordens yta av. Visst måste detta betyda att jorden är kärlek ?



None

I´m the man...Woman !

Äntligen hemma efter 7 och en halv timmas WorkWork. För de som inte vet det så sommarjobbar jag som Seriemördare vilket faktiskt är mkt spännande, Tyvärr är resten av informationen hemlig eftersom organisationen måste hålla en lågprofil. 7 av 8 dagar av klarade sen är jag fri :) . Kära Onsdag vad har du mer att erbjuda ? Det ända som är bestämt är att jag runt 6 tiden ska dra mig ner mot Ica för att möta upp Simon som då slutar jobba, tror kvällen bjuder på en mkt härlig promenad om vädret tillåter villsäga. Men idags läget så ser det Ljust ut :) Simma lugnt!

Mer kärlek åt folket <3None

I´m back!

Hej hopp! Det var sjukt länge sedan jag skrev nu. Men hela min vår har varit alla annat än lugn och jag har koncentrerat mig mera på att hitta mig själv än att blogga och jag hoppas ni förstår det. som jag förut har skrivigt vill jag inte smitta ner världen med att skriva nerverderande saker och om hur dåligt jag mår så därför tyckte jag det kändes bättre att ta en paus och sedan komma tillbaka glad, och GLAD! för det är sån jag faktiskt är. det är inte så att det är över, men om man inte försöker så kommer man ingen vart har jag hört så det är bara att fortsätta jobba på.

det har hänt så sjukt mkt saker sen jag sist skrev och om jag skulle rabbla upp allt så skulle ni dö av stirrhet så jag tror allt jag låter bli. Men som alla förstår så har jag iaf sommarlov vilket känns helt great! Som nästan alla andra här på jorden har även jag sagt att detta ska bli den bästa sommaren ever och det menar jag verkligen. Och det ser ljust ut mina vänner, Ljust! För en helt underbar resa till Grekland och nisse cupen har gjort min sommar start perfekt. Nu är jag inne på min tredje vecka sommarlov viket jag fördrivigt tiden med att jobba hos min mormor och morfar på dagarna och sedan levt livet på kvällarna tillsammans med sjukt trevigt folk.

nej,nu ska jag inte tjata ut detta för mkt, Dags för Linnéa att bege sig ner en trappa och slänga i sig något att äta för att sedan dra ner mot "centrum" för att träffa Simon :)

Mer kärlek åt folket!None

RSS 2.0