Jag skiner istället för solen.

image82Godkväller!♥ Är det någon som sätt vilken skydundrandes bra dag det är idag ? Jag vaknade upp med oron av att det lös väldigt stark inne på mitt rum, det var solen som hastigt tittat förbi.vi kramades och hon bad mig att lysa upp denna dag istället för henne, jag tog som vän och människa uppdraget på största möjliga allvar och lös istället för sol, prydligt och vackert ! Åhh idag började vi att förbereda oss inför nationella provet i svenska och nu börjar det kännas mer på allvar än någonsin förr, jag har stora förväntningar på mig själv just här och nervositeten är redan stor. Detta blandades med ljusa stunder utav mina solstrålar till vänner och en underbart härlig dag. Dock stod jag över dagens träning eftersom jag precis blivigt frisk från sjukdom, detta menade att jag nu sitter insjunken i tyska böckerna och tränar preposetioner, BeDa och RiA, Usccch! Missförstå mig inte nu, men tyska var sååå otroligt mkt roligare med HenkePenke!(jag fattar ingenting längre).

Nu ska jag fortsätta spendera min kväll med mina nya vänner RiA och BeDa. Kanske men bara kanske ska vi bjuda in våra vänner Ryska revuolutionen, första värdskriget och KG(kemiska grundämnen). Nää, det här duger verkligen inte. Förfriskningar och sen fortsätta.

ha en riktigt goood natts sömn
Linnéa

Säg dom tre orden.

Alla hjärtans dag♥
image15Mina ord:J
ag har ständigt konversationen men mina vänner om just alla hjärtans dag. Jag tycker det är en av de bästa dagarna på året och jag ser nästan fram emot den lika mkt som min egen födelsedag. För kärlek är någon Magiskt, för mig är det magiskt och om ni bara skulle kunna se det jag ser. Jag vet att ni inte tycker lika dant här Men låt mig tycka om denna dag och försök att göra något bra av den. Många tycker även denna dag är överskattad, Vad är det för överskattat att visa kärlek ?(visst man behöver inte köpa miljoners roser, men om någon vill det, vad gör det då dig? ).Förra årets diskussion handlade om att Det är inge kul för oss som inte har någon att älska,  men kära vänner förstår ni inte, vänskap är en av de största kärlekarna som finns. Jag skulle bara vilja få er att inse hur lyckliga ni istället borde vara för att tracka ner på denna dag. För vet ni söta ni, det blir vad man gör det till! Likt man ska göra alla andra dagar.
Visst jag går helt och hållet med på att ni inte tycker om den dagen, men snälla förstör den inte för mig. Och om ni inte vill så ska jag inte ta med er i mitt firande, men om ni vill så ska jag försöka göra denna dag till något minnes värt.   JAGÄLSKARER♥

här kommer historien av Valentin och varför vi firar Alla hjärtans dag !

Alla hjärtans dag - Valentin dagen - 14 februari

Alla hjärtans dag firas mitt i kallaste vintern: den 14 februari på valentindagen. Dagen firas ursprungligen till minne av Sankt Valentin som var bishop i Interamne (nuvarande Terni) i Italien.
Han var en kristen som levde i Rom på 200-talet och fick lida martydöden efter att ha trotsat kejsar Claudius förbud att viga unga par. Innan han avrättades, lyckades han smuggla ut ett kort till fångvaktens dotter som han var mycket förälskad i (det första Valentinkortet och ursprung till seden att skicka kort denna dag). Valentin sägs ha haft för vana att plocka blommor i trädgården och ge dem till älskande par. (Därifrån seden att ge varandra blommor på Alla hjärtans dag.)

 Valentins minne började firas den första vardagen i England under medeltiden. En folklig föreställning var att fåglarna börjar para sig den dagen. Detta inspirerade pojkar och flickor att fundera på vem som skulle bli deras Valentin, dvs vem de skulle hålla ihop med minst ett år framöver. Även i Sverige har seden att på lek para ihop flickor och pojkar funnits men i tradition varit förlagd till pingsten.
Valentine firas också i Frankrike och USA.
Firandet av Alla hjärtans dag kom till Sverige på 1950-talet. NK varuhuset försökte lasera seden, men det tog tid tills firandet blev mer än det hjärtformade gelégodiset.
Under 1990-talet tog dock firandet fart (kanske som en följd av uppmärksamheten i skolorna) och har funnits sin plats som Alla Hjärtans dag i den svenska högtidskalendern.

Fira alla hjärtans dag

Valentindagen - vänskapens och kärlekens dag - är att enkelt sätt att sätta guldkant på tillvaron. Det är den dag på året då vi skall visa omtanke mot våra närmaste: våra hjärtevänner, våra barn, föräldrar och släktingar, våra vänner. Symbolen för Alla hjärtans dag är ett hemligt tecken för vad sann vänskap och kärlek handlar om: "Älska mig mest då jag förtjänar det minst för då behöver jag det mest".

Till många högtider hör till att ge små presenter. Det är tanken som räknas så värdet behöver inte vara stort. Det är roligt att ge bort hjärtformade presenter, bakelser och choklad eller skicka kort och blommor.
Till din partner kan du gärna ge något lite lyxigare, sådant man inte köper till vardags och sällan unnar sig: lyxchoklad, sexiga underkläder, parfym, smycken (gärna hjärtformade).



Kärlek♥
Linnéa


DO YOU LIKE BANANA ?

image78Goodmorgon alla söta !♥ En ny dag har tagit sin start och jag har redan hunnit med att kolla på en film av alla de jag tänkt tillägna min dag åt. Jag har även laddat med tyska böckerna alldeles in till mig så jag när som hellst när jag känner mig redo kan börja plugga in för det stoora provet som äger rum på torsdag, Önska mig lycka till ! Jaa nu jäklarns ska jag ta tag i tyskan och kaanske försöka men en höjning , jag strävar efter det.

Åh vad sugen jag bblev på en fruktdrink, jag ska med momangen ta och göra mig en.Nu väntar mig ännu en film & sen blir det plugg för hela slanten. Ikväll är det sverige premiär för den efterlängtade succé serien gossip girl, dock har jag inte kunnat låta bli att ta en förhandsvisning på de 10 första avsnitten, men jag kommer sitta bänkad framför tv ikväll och bara njuta av dess under!

Ha en fin dag söta du♥
Linnéa

En helg i den stoora staden !

image71En väldans mysig helg i gryt.Jag kan börja med att berätta att jag har världens bästa pojkvän♥ och det är faktiskt sant! Det är han som har stått ut och tagit hand om mig den här helgen och det ska han har en väldans stor guldstjärna för. Den här helgen blev allt annat än vad jag hoppats på, jag som längtat sååå på att  den  kulle komma och så blir den hejvild platt pannkaka och hamburgare! jag har mer eller mindre gått på Ipren/panodil, te, sömn och kärlek.♥ 

När man inte är sjuk då längtar man stundtals efter att ha lite feber, men när man väl är sjuk så vill man bara ur det så fort som möjligt. Jag förstår inte varför sjukdomen ska slå ut när man minst vill ha den, när man verkligen längtat och sätt fram emot något då ska den bryta sig ut. Jag är sällan sjuk oftast bara två ggr om året då jag får ca 40 grader feber, ont i halsen, snorar och ibland kräks, det brukar hålla i sig i en vecka och sen dröjer det länge innan jag blir sjuk igen. Men den här gången är det inte det, så nu bannemig får jag ta och bli frisk! Jag har inte tid att vara sjuk jag har så mkt som ska göra, min dyrbara tid är inte att leka med xD + att jag längtar så efter L, A & C ♥  YeeeaH !

Kärleeek
Linnéa


Det regnar kärlek.

http://www.youtube.com/watch?v=AuJrEBtmM1Q

image74Kärlek är nästan det svårtaste ordet att förklara, Näst intill omöjligt. Det finns så många olika sätt när det gäller kärlek, kärlek till en plats/ställe, till en speciell doft,till pengar och till en person. Det finns även så många olika sätt att uttrycka sin kärlek på, Gladhet,blyghet, öppenhet, ge något och inte minst säga något. Personligen tycker jag den finaste kärleken är mellan två personer. Då det pirrar i hela kroppen bara man möter denna person, Man blir hejdlöst blyg och galet glad av att bara tänkta och prata med den man håller kär. Jag håller fortfarande fast vid att kärlek mellan två personer är magi, vad ni än säger.

Vad de flesta inte vet är att det inte handlar om hur mkt man ger eller gör, det de handlar om är vad man gör och hur man gör det ♥

hjärta

SOV SÖTT <3

Nu har klockan slagit 22 och det är dags att mot sängen gå. Ännu en lärofylld och intressant dag har nått sitt slut och summeringen av dagen bli ett woooho! Eftersom jag gillar onsdagar så väldans mkt så förstår ni att det här har varit en lyckans dag för mig. En relativt kort dag i skolan med bara roliga lektioner förutom 40 min engelska.  Runt 14 snåret tog jag min pärla för att varsamt och ståtligt transportera mig hem, jag gör det med stil. Väl hemma sprang tiden bara bort, jag som hade planeringar på att göra klart kemin hade inte öpppnat boken när mamma kom hem. Då blev det att ta tag i kemin och faktiskt jag blev klart 30 frågor på mindre än en timme xD!  Har även hunnit med ett mkt skönt träningspass!  Neej nu kan jag inte bärja mig lääängre jag längtar ihjäl mig efter helg och mys hemma hos I♥


image70
Nu ska jag bege mig bort till drömmarnas land  och kanske, men bara kanske träffar jag dig där ?

God natt, sov sött och dröm om den fínaste du mött <3



God natt Puss från Linnéa ♥


L,

Angel you rocking my world angel your rocking my world it`s what you do to me angel youimage64r rocking my world angel your Rocking my world

Jag sitter alldeles intill dig, så nära att jag kan höra ditt hjärta slå. Det sägs inget, det behövs inte tystnaden berättar allt. Du vet att jag inte kommer gå för en jag fått dig på fötterna igen, då du kan gå där bredvid mig.

Linda,du har en stor del av mitt hjärta♥JAGÄLSKARDIG

Kemiska formler, en skvätt kärlek här !



image66God kväller människor!♥
jag sitter och irriterar mig på kemi, jag förstår inte vad det är bra för och vf alla måste ha det. Jaag har inte tänkt att bli vetenskapsman. visst ett av mina mål här i världen är att lösa det här med växthuseffekten och jag har även tänkt åka en sväng till månen och bli stadsminister men det behöver jag inte kemi till just nu! men det blir att ta tag i det nu med en gång, för om man tar det tråkiga på en gång och jobbar undan en del grejer kan man få så mkt roligare sen, JAVISSSSST!  Så nujäklarns jag har bara 50 frågor kvar! Nu väntar tre slappis dagar och sen ska jag ääääntligen ut till Gryt ♥ jag längtar ihjäl mig .

Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag åker till underbara Thailand och isak och jag varit tillsammans i ett och ett halvt år  myyys: ). Längtar till tusen. Imorgon väntar mig den bästa skoldagen full med MUSIK och underbara vänner <3

MedKärlek
Linnéa

Youmakemesmile .

God dag ♥. Det blev en mkt kul tjejkväll igår, Med en hel mysig "middag" där vi pratade gamla minnen och skrattade oss röda i ansiktet. Det lät nog som att vi var 70 år och gick igenom hela livet skulle jag tro, men det var Mys :). Vi begav oss till övervåningen redo med mummsigheter och film, dock somnade jag nästan direkt och såg bara början och slutet. Det övergick till att  vi alla blev sömniga och vi begav oss till sängen i väldigt skaplig tid. Dock saknade vi Clara denna kväll som var tvungen att vara barnvakt.  Slutsats: HELBRA KVÄLL TJEJER !

Nu små myser jag framför filmen Nothing hill och ska om ett tag duscha och fräscha till mig innan vi ska dra iväg mot lillebo, för att fira min Kusin som redan har hunnit fylla 18 !Och enligt en källa ska det komma en otroligt snygg kille dit ulalalala! xD. Men det är inget för mig, jag har den perfekta♥ . Ser fram emot en riktigt trevigt kväll <3

Hjärta
Linnéa



Vinnaren tar allt.

Lilla flicka det är bara ett spel. När jag verkligen tänker efter vet jag inte vad det är som driver mig till dettta, kanske är det bara den härliga känslan av att vara bäst. Men ibland driver det mig till vansinne, det kan gå över styr och jag vet att jag måste försöka styra över det. Men hur lätt är det egentligen ? alla har väl den längtan att få vara bäst bara för en liten stund. Även att jag glädjs med någon som har varit riktigt duktigt och vunnit, men jag skäms så fruktansvärt när allt fokus istället hamnar på att försöka få mig att inte känna mig värdelös. Just då, när jag vet att jag är riktigt riktigt bra på något och misslyckas, det svider så in i nordens mkt och jag skulle bara kunna ställa mig i ett hörn, slå sönder något och tillslut börja gråta förfärligt. jag har spelat fotboll sen ca 7 års ålder och vi förlorade varenda match ända fran tills några år sen, så fotbollen har jag aldrig reagerat så starkt på med vissa undantag. Men jag kände bara hur det gick över styr idag och jag blev elak och sur. Förlåt L & C xD. känslan av att vara bäst sitter i hela min kropp, jag älskart !

Jag är en vinnarskalle och kommer alltid vara en vinnarskalle .

Linnéa ♥

Lovely friend.

image50

Gattis Sofia på 16 årsdagen.
deen här dagen tillägnar jag bara till dig hjärta♥


Glaaad!

Hallo där♥  image46De senaste dagarna har jag lyssnat sönder Lars Winnerbäcks låt Kom änglar efter att jag för första gången hörde den i torsdags när Isak spela och sjöng för mig. Helt enkelt jag får den inte ur huvet dock föredrar jag starkt när Isak sjunger den♥. Någon jag har svårt att sätta fingret på är var dagarna tar vägen. alldeles nyss var det jullov men ändå är vi inne på den andra skolveckan, det är ju förbövelen snart sportlov, nejvars. Men dagarna bara springer bort som en häst. Min posetiva inställning håller fortfarande i sig och det är rena lyckan, så snabbt slipper ni inte mitt goda och målinriktande humör xD, dock att dagens matte lektion blev platt pannkaka, men ibland måste man få ta det lite lugnt. laddade upp för morgondagens dubbeltimma, mumms vad skoj :( !

Igår var det en riktigt bra dag, hade först ett mkt intressant vägledningsamtal, med våran skolas skåning, Freddy Moberg. Där vi mest pratade om hur det skulle bli om jag flytta. jag kom även fram till ungefär ska jag säga vad jag vill hitta att välja för gymnasium, om nu inte intagningsproverna är för svåra(önska mig lycka till gott folk! ) . Fick även veta att vi inte  ska flytta♥ Jippppy ! inte innan jag börjat gymnasiumet iaf och nått år efter det. nej nu tickar klockan på och den börjar närma sig halv elva, dags för Linnéa att krypa ner i den mysiga sängen då.

GodnatttPusss!
Linnéa


KärleksMåndag.

image45En månad kvar tills alla hjärtans dag ♥och Idrottsgalan går förfullt på tv här utanför. framför tv:n sitter en kille vid namn Isak Broman,Honom har jag spenderat min dag med. Tokern där ute var mer inteesserad utav tv:n och det är därför jag nu befinnner mig på min nuvarande plats,framför datorn. Jag har även studerat isaks trappuppgång när jag blev utkörd, och gjorde den analysen att det är riktigt kallt i trappuppgångar. Har faktiskt varit nära att krocka idag. jag slutade tidigare idag och fick istället för att sitta själv på buss åka med Eva och hennes morföräldrar. Vi svänger ut från en gata och hamnade på fel sida, Evas morfar såg inte det och det kommer en bil imot oss. Eva och hennes syster börjar skrika riktigt högt och det var rädsla i röösterna. Han hann lagom svänga undan och vi klarade oss ur det hela och friska. 

Nu hör jag att Anja Pärson vunnit ett pris, Grattis Tjejen, bra jobbat! Och isak ropar, så nu ska jag kila.  Ha en fortsatt bra kväll. GodnattPussi <3

Kärlek
Linnéa♥

I like it.

image43Stå upp hör min röst, det är så sjuk bra med söndagar.Började dagen med att sova ut, min käre bror hade fotbolls turnering idag där de förövrigt gick vidare till nästa söndag, iaf därför var jag ensam hemma med vovvarna och kunde göra som jag ville. fixade en mkt god frukost och började med en skolgrej som ska vara inne på fredag. klockan gick och jag hann även med att se en film innan kl blev tio i tre då det var dags att ta på sig träningskläderna och dra iväg mot gusum och träning. Och nu sitter jag här nyduschad efter ett härligt träningspass, in smörjd i mysig lotion och luktar goooott. helgen blev bra även att det blev hemma. men nästa ska jag slå på stort, tänkte mig en mysfredag med de bästa och på lördag blir det att fira min kusin som fyllt arton år, vilken stoor grabb han har blivigt nu. det är läskigt hur alla växer och blir äldre .Grattis Iaf käre kusin <3.

jag förstår inte vad som driver er till detta vansinne. jag vet inte vad jag ska tro, men jag litar på dig fullt ut. Jag saknar, jag saknar dig ... ♥
Linnéa

Jag ger dig mitt hjärta.



image44
Kärlek är det bästa livet har skådat, det är ren magi <3

fredag,hjärta.

image42Mumma, nu är det äntligen och redan fredag. Efter en vecka i skolan kan jag bara säga sista terminen på högstadiet börjar på topp♥. Jag njuter av varje dag, timme, minut som kommer. det är verkligen skönt att vara så här lycklig, mkt beror på min inställing jag har till allt just nu och förstås alla de som förgyller min tid men skratt och kärt sälskap,  utan er skulle skolan och livet såklart inte vara dessamma :) ! Träningen började i onsdags och det känner jag i hela kroppen. jag har nu en fruktansvärd träningsvärk men gud så skönt det var att komma igång. så nu blir det hård träning för Linnéa del, YeaaaH xD.


So excuse me forgetting, but these things I do
You see I`ve forgotten, if they`re green or they`re blue
Anyway, the thing is, what I really mean
Yours are the sweetest eyes I`ve ever seen.

And you can tell everybody, u smell like doodey,
It may be quite simple but now that it`s done,
I hope you don`t mind, I hope you don`t mind
That I put down in words
How wonderful life is while you`re in the world.



Nu ska jag ner till soffan och ha en myspys kväll med familjen mkt efterlängtat.
 Ha en riktigt trevlig kväll gott folk♥
Hjärta





underbara under <3

image38image41



Jag förstår inte vf man alltid faller för alla söta underting - har kollat runt på massvis med ställen och har hittat ett gäng godbitar som borde inköpas.  Allt från Victoia Secret´s underbara ting till hm:s söta :)
Nu till våren ska det inhandlas underkläder i massvis. Mumma ♥♥


Framtiden ligger i mina händer.

Håll bara tyst snälla du och allihopa. Jag förstår inte vad det är ni vill säga, Hit och dit kastar ni oss fram och tillbaka och det är väl inte konstigt då att vi är som vi är.  Ända sen jag började nian så har jag hört lärarna sagt att "ta det lugnt på nationella proven, bara ni inte stressar på kommer det gå galant". Men det kommer även: "men att tänk på statestiken". Jag har blivigt lärd ända sen jag började ettan om inte redan på dagis, gör så gott du kan mer kan du inte göra. Nej men nu ska vi bry oss vad nån Himla tidning skriver om oss, att vi kanske inte är lika bra som förra årets nior, men och ? Jag blir en aning arg på sånt här. Man ska inte hålla på att jämföra folk fram och tillbaka alla är olika och unika på sitt sätt. Oj titta 1356 nionde klassarna är mkt smartare än 2008 , det skriver vi i tidningen så 2008:s nior tycker dom är dåliga.  Visst, vammarskolans nionde klassare2008  kommer kanske inte vara lika bra som förra årets .men vi är så jäklarns mkt bättre på att må bra och veta hur livet ska tas. Vi regerar och vi kommer ta världen med storm. Alla som tvivlat på oss se upp vi kommmer snabbare än vad ni anar.

och som salt i såren är det dags att välja gymnasium, VAD SKA JAG VÄLJA? är en fråga jag har ställt mig allt för ofta nu på sista tiden. jag har ingen aning om vad jag vill bli när jag blir stor förutom stadsminister. Men där innan ska jag hinna med så mkt annat att jag inte har tid att tänka på det i detta nuet och när jag ska välja gymnasium. Det lutar ändå just nu åt film och musik gymnasiumet i den stora staden Nkp, Och då blr det självklart intagningsprov för att komma in. Önska mig lycka tillll ♥

Men tills dess ska jag bara leva livet och sluta bekymra mig så mkt, det får bli som det bli och det blir vad man gör det till så nu jäklarns världen, jag slår på stort! Jag kör på att äta Päron nu. Mumma!

VÄRLDEN JAG KOMMER MED STORM
Linnéa


Sa du att solsken kommer efter regnet?

image32Efter bara en dag är man inne i det vanliga skollivet igen men det känns väldigt bra. Jag känner mig jätte posetiv till allt just nu och ser allt från den ljusa sidan och jag satsar fullt på att höja mina betyg. Nu jäklarns ska det bli andra bullar och nya tag. Det har varit en rätt soft dag iaf, känns som jag glidigt runt på lektionerna och bara kolla läget. Idag fick vi reda på att vårat första nationella prov är den 5/2  A delen i svenska, Det skrämmer mig. Men visst jag kan inte göra det bättre än vad det blir och det får jag vara nöjd med.(Men Linda och jag hade M på testprovet och vill gääääärna ha det när det verkligen gäller med xD ). Snart bli det att ta och läsa en sväng tror jag, har fått flera myspys böcker i julklapp som verkar jätte bra så nu blir det att läsa för hela slanten ! Och imorgon är min favorit dag iskolan det kan inte bli bättre, MoB & kör <3

Äntligen börjar träningen imorgon efter det överlåååånga uppehållt, jag känner mig väldigt stel så det ska bli jätte skönt att börja igen och hoppas det bli ännu mer seriöst nu, Jag ska satsa gärnet. Footboll♥

 Åh vad jag älskar livet ♥
Linnéa


Lev som vi .

image31Nu är snart sista dagen på jullovet gången, usch och fy. men även Jippy för nu ska vi ta nya och fräsha tag, komma igång i det vanliga och se fram emot varje dag som kommer. Jag har tillbringar denna dag likt igår med Linda♥ vi var i den stora staden nkp och strosade omkring. Det var jag som ville åka in men även var det jag som stod och kolla på när Linda köpte det ena efter det andra, men jag hittade ändå två skönheter en väska från åhlens som endast kosta 100 riksdaler, jag hitta även en top från Carlings , muuuums :) jag fick också trevligt sälskap, mkt skratt och en Ootroligt mysig dag men den Bästa.

hjärta.

Sommar,sommar,sommar.

image29Åh vad jag längtar efter den härliga sommaren full med äventyr, sol och bad. tänkt er att bara kunna springa ut i solen i endast ett linne och shorts lr kanske en klänning? xD det skulle vara så sjukt underbart och jag verkligen läääängtar efter allt sommaren kommer att erbjuda, Muuumms! Jag har bestämt mig för att i år ska jag ta fasiken på att hitta på så mkt saker, när 2007:s sommar var att sola gärnet för att få den perfekta solbrännan och även slå Isak som var i spanien.jag lyckades nästan men jag får faktikst skyllla på vädret som inte var på min sida, det var grått och regnigt en heldel, så ska 2008:s sommar bli äventyrens sommar.Och en massvis med glass ska det bli, jag undrar vf det är så himelskt gott?det är ju konsting att något så vackert att titta på, även är så himelskt gott. det är beroendeframkallande och jag älskart, åh en 5 kulare vettni det skulle var grejer det.
 
Men nu ska jag sluta att drömma mig bort för nu är det januari och det återstår 5 månader innan sommaren börjar på riktigt. Och det är väl bra det för där imellan ska det hinnas med så mkt bla, åka till thailand på påsklovet, kanske åkta med Anna till fjällen på sportlovet och åka bräda det är efterlängtat, det ska defenitivt hinnas med en massvis mys med L & A och ta tag i skolan och träningen och nisse cupen såklart som iår kommer bli en succé vi ska ha bästa laget ever och vi ska vinna, lr hur brudar?xD och självklart sluta nian! men först på pappret står det att börja skolan och det gör jag på tisdag med ett leende, inte för att jag tycker själva skolan och ämnena är särskilt kul, men allt där i, underbara vänner, roliga tyska lektioner och himelska musik och bild lektioner och våran uppsättning kommer bli en platt pannkaka men skit samma för vi har haft jätte roligt under tiden och det är de som räknas, Linda och jag regerar xD.

Men jag är säker på att det kommer gå fort, snart står vi där i kyrkan finklädda och med betygen i handen och tänker tillbaka på våren och dom underbar tre åren ppå vammarskolan. gråter en skvätt men mest är vi lyckliga och hand i hand springer vi ut mot sommarens alla äventyr och början på något nytt, med ett leende tar vi emot framtiden och älskar det liv vi lever. ♥♥

ÅH VAD JAG ÄLSKART , Och Linda det här året ska vi göra till det bästa jag lovar :)

Kääärlek
Linnéa

Lever i en drömvärld.

image28image26image27

Och så försvann min födelsedag lika snabbt som den kom.Men det var en underbar dag♥. Som började med den traditionella "Ja må du leva" sången som väckte mig runt tio tiden. Jag fick lite paket , men eftersom det precis varit jul så visste jag överhuvudtaget inte vad jag skulle önska mig så därför var paket antalet väldigt få, men jag fick bla. ett par svarta jeans tummen upp för dom ,jätte snygga. Jag beodrades där efter att gå till badrumet där jag fick mitt eget hemma spa, det var fullt med massa ljus, fanns massvis med olika saker att rengöra kroppen med och ett fatt med Fruuukt, så jag bara kunde skämma bort mig själv. Efter ett långt och härligt bad blev det en storslagen frukost med allt jag kunde tänka mig, mummssss :) Och sedan bilen för att hämta upp isak och åka in mot den stora staden nkp för bio. Vi kollade på Arn och mina föräldrar hade förbokat så vi fick soffor såna som man kan sitta två i alltså, det var otroligt mysigt! Men när bion var slut hade jag fullt med popcorn på mig, undra var dom kom i från Isaaaaak xD! Det blev sedan mat på en bar som jag inte kommer ihåg vad den heter, ni vet det där med minnet är inte det bästa och efter det lämnade Isak oss för att dra hem och vi lika så. Dagen avslutades med Film långt in på natten och Jag hade en magisk födelsadag .Och imorgon bli det att fira med släkten, deras lilla ficka som blivigt såååååå stor(och visst jag är ju inte fyra längre).


♥♥Kääärlek
Linnéa


Ett nytt år, nya möjligheter.

image24

Ett nytt år har tagit sin start och bestämt sig för att bli ett fantastiskt år fullt med äventyr, så nu är det bara att leeva på och njuta av varje dag som kommer. det är gaaaalet bra

Med ett leende på läpparna, Käääärlek Linnéa.

RSS 2.0