One time in my life.

image18216.08. Valborg.Musik och bild teater.I love rock´n roll.Och mysss!♥
De tre senaste dagarna(mån,tis,ons) har varit de roligaste på sjukt länge. Det har varit tre stressiga dagar men oj så skoj, vi har nämligen gjort det jag tycker alldra bäst om, Spelat teater, sjungit och Dansat, Wee love it! Idag var sista föreställningen av våran underbara teater "se och Stör"och det var jätte ledsamt Jag menar gguuuud vad jag älskar att stå på scenen och efter las vegas igår(premiären) så kände jag bara hur glädjeruset fyllde hela min kropp och jag ville bara in igen ! Nu ska jag tvätta bort det röda läppstiftet, slänga på mig lite kläder för att sedan fira en underbar valborg i den stora staden Nkp <3

åhh ha en jätte mysig kväll nu !
Medkärlek/ lL.

Gud,vad jag älskar att spela fotboll !

Nej, dagarna blir aldrig vad man tror. Dagen som började med toppen humör slutar med en lätt hjärnskakning. Jag förstår inte hur jag lyckas, jag försöker hela tiden se någonting bra i allt som sker men det här året har verkligen börjat helt åt skogen. Nu har jag åkt på en lätt hjärnskakning efter att ha spelat fotboll mot Smedby, ännu en gång hur lyckas jag ? ! det började med att en typ muskel i höger låret hoppade åt sidan men eftersom jag samtidigt ramlade så hoppade det tillbaka, ingen stor skada så efter ca 4 minuter vad jag inne igen. Då kom nästa smäll, Smedby klagade över att de inte fick frispark när en spelare i deras lag blev ner plängd och såklart ska jag just ha bollen då så jag får ta hämnd smällen vilket slutar med huvudet rakt ner i marken och jag tappade andan, Obs det var första smällen i huvudet. därefter går det ganska så bra och sisådär 10 min in i andra halvlek får jag ytterligare en smäll och faller rakt ner i gräs mattan med huvudet före, då jag utbrister " Gud, vad jag älskar att spela fotboll". 5 min efter sitter jag utanför planen och håller på att kräkas!

Det är sjukt hur snabbt det kan gå från toppen humör till att vara helt borta i huvudet. Jag vet inte riktigt vad jg kan se för posetivt i det här, jag menar imorgon har vi heldag tränning inför musik & bild föreställningarna Tis-ons och hur bra är det då att ha hjärnskakning och ont i låret  ? Jag vet inte riktigt vad du tänkte just här mitt liv, men jag hoppas det var nått smart och det brukar det oftast vara, bara att jag fortfarande inte förstår varför du valde atimage181t göra just det där fast jag har en liten aning. Men jag tycker fortfarande det var sjukt korkat att göra det på det viset !

Gud, vad jag älskar att spela fotboll ! ♥

är du med mig idag med ? !

image180Söndag morgon!♥ Vaknade av att ett sms från min kära vän linda, alltid lika trevligt ! Jag ligger fortfarande kvar i sängen och har satt på tv:n det är en skit dålig film på. Men eftersom Linnéa vaknat med så sjukt bra humör idag så kan inte änns den förstöra denna dag :D ! Snarrt blir det att dra sig upp och ta på sig morgonrocken, mm så mys för att sedan äta en ordeltlig frukost för idag är det match dag och då måste magen vara full av massa nyttigheter. Smedby här kommer vi !

veckan som kommer är slappslappslapp och kulkulkul, den består endast av tre skoldagar och för mig och de andra 30 musik och bildarna blir det två heldagar med träning och sedan uppvisning, YeeeeeaH vad kul ! Sedan tar mamma och jag tåget till Malmö och Pappa för att fira valborg där, och då blir det shopping ! Nej nu skriker min mage efter mat så jag måste nu bege mig neråt !

Ha en sjukt bra dag, Medkärlek L.


Dagar av guld.

image179God morgon alla söta !♥
Det ligger en helt fantastiskt torsdag framför oss, och idag har jag nationellt prov matte så det pirrar lite skönt i magen. vad säger ni ska vi inte göra denna dag till den bästa på sjukt länge ? - jag ska iaf försöka ha jätte roligt, vara koncentrerad på NP:t, Dansa järnet, skratta och äta godis !

Godmorgon Puss L.

Kära fröken Ur, <3

image178Kära Fröken ur..
Jag skriver till dig eftersom tiden inte riktigt räcker till.
Tyvärr tror jag bara det är du som kan hjälpa mig med detta problem.
Det är så att jag gärna skulle vilja lägga till några timmar per dag, för tiden räcker inte till.
Det finns så mkt som ska göras, som ska upplevas och upptäckas att jag hinner inte med för tillfället.
Det börjar dra ihop sig inför gymnasieval och jag skulle gärna se att denna vecka blir ungefär som tre, så jag får tillräcklig tid.
Jag skulle även be om en eller två extra veckor eller bara tre/fyra timmar till per dag fram till sommarlovet!
det är slutbetyg som ska fixas och jag tror inte du vill att jag ska få dåligt betyg, söta du !
Det är även så att på fredag så kan en minut vara som en timma ungefär för det är så mkt vi ska hinna med att göra och så mkt skratt som ska skrattas.
tror detta skulle göra mig gott både fysiskt och  Psykiskt få bort stress och sova en extra timme.
detta är inget krav för jag vet att jag kan klara av det iaf, men det skulle vara härligt.
ha det bra och sköt tiden med omsorg. du sköter ditt jobb utmärkt :D
Många kramar så ses vi snart min vän!
Hälsning /L <3

Som sänd från ovan !

image177Vit, grön, rosa, brun. Vanilj, jordgubb, päron,chocklad.
Ja, den finns i många olika smaker, färger,glas eller donken förpackning, blandad,skakad , med sugrör eller inte. Jag tror denna dricka är som gjort från ovan, de har nog en egen liten fabrik där uppe där de först trampar i det som när man gör vin,häller i mjölken, därefter smaken, rör om med vingarna och sedan strör de lite vackert ängla glitter över. Det är självklart Milkshake jag talar om♥ För första gången i mitt liv drack jag denna underbara dricka igår och blev helt fast, Mer Milkshake åt folket !<3


I´m back!

Måndag, första dagen på ny härlig vecka Yeeeah! ingen har väl kunnat undgå solens vackra strålar idag? Åh såå mys ! Dagen spenderades inne i den stora staden norrköping där jag var och kollade på Film&Musikgymnasiet-Scen och musikal eftersom jag är osäker på mitt val, Tyvärr blev inte beslutet lättare kan jag säga men jag vet iaf lite mer om skolan och fick ett bättre intryck den här gången, men det finns ett stort skäl till att jag inte vill gå där men det håller jag hemligt ! Där efter Gick jag ca.50 meter där jag träffade solstrålen Louise och några få timmar spenderades med denna härliga tjej på kunskap som även är en skola jag väljer mellan. Det är sjukt svårt kan jag lova !Efter ett mystiskt samtal men Robin Timan där han påstår att jag är dryg, så är jag nu hemma  och det är  mat som som står på schemat och därefter träning vilket jag inte är sugen på, Men det lär bli att gå dit iaf !
image175
Ha en riktigt härlig dag och var ute i den vackra solen !
Puss Linnéa♥








Från svart till vitt.

image176Hej hopp ! Jag känner att de senaste inläggen har varit svarta,trissta och fyllda av sorg och det är just så jag känt mig, men vakna nu Linnéa lilla! Mitt snack om att må bra och försöka göra allt till det bästa vet jag att jag själv inte nått upp till på sista tiden men varför dystra ner alla andra men mina hemska tankar ? Nej Urch Flicka lilla ändring på det här är vad jag kräver på en gång ! Så här med bestämmer jag mig för att leva livet och må bra! Men jag menar alla får ha dåliga dagar och de kommer säkert några såna inlägg men, MEN NU SKA DET FYLLAS MED GLÄDJE ! <3

Lev livet !


NerochUpp!

UppochNer dag kan jag bara säga!
Idag har mitt humör rusat från toppen till botten fram och tillbaka, hopp,hopp! Det är knas förrvirande men jag kan inte låta bli att garva, Jag menar att det kan hända så himlans mkt på en dag så att humöret hoppar från superleende, sur, irriterand,arg,skrik,ledsen och tillbaka till superleende. Men såna dagar får man med ta antar jag xD! Fredag vilket betyder sista skoldagen på vecka 16 och en hel helg står och knackar på dörren.Efter en helt okej skoldag drog jag och mina busfrön in till den stora staden nkp. Där det blev inköp för the Biiiig Suprice(!) köpte även en sjukt söt topp från Åhléns,som blev billigare än vad jag trott MELIKEALOT <3 !

Så hur många igenkänande ansikten som hellst på stan idag, det facinerar mig, jag menar att alla dessa människor som just jag känner/vet vilka de är just samma dag som jag bestämmer sig för att ta på sig skorna och ta sig en sväng på stan, Coolt enligt någon jag hört kallar sig Linnéa!

♥Vad är det som händer, du är för söt för att det här ska funka!
Medkärlek L.

Det sägs att jag inte har någon hjärna!

Nu är stressen fmme, det är tusen saker jag måste göra, tusen sak jag borde tänka på och tusen saker som gör mig som en förvirrad boll! Det är tonvis med läxor, dans och sång tränande, koncentrering på skolan och gymnasieval som jag snart håller på att bli galen på och mitt upp i allt vill jag ta vara på den sista tiden tillsammans med mina super braiga vänner. Just i detta vimmela av orolighet har jag faktiskt tänkt en tanke, hur otroligt Nisse än tror att det är , och tankarna är fria. När fiskar vill gråta och grisar vill sticka, gitarrer vill han stråke och äpplen vill ha känslor så är det någonting som säger mig att jag borde vara som en bil. vad säger ni om den va?!  APPLÅDER mina kära, applåder i massvis ! Jag sitter här med hjärn släpp medans jag försöker skriva en bokrecension vilket jag tycker är en väldigt knasig kombination.. ibland förstår jag inte hur hjärnan tänker, igår slog mig faktiskt tanken att den kanske inte tänker över huvudtaget jag menar det vet vi ju inget om, ingen kan ju bevisa att det är så att våran övre jätte gör det ? !

Nu får ni ta och ha en riktigt fantastisk kväll och sova tidigt , för imorgon är det en ny dag full med massa äventyr att äventyra !

Medkärlek L.


My way !

image174
v.16

Måndag- Skola, Vara Med Linda!
Tisdag- Skola, Plugga med Anna(efter längtat <3)
Onsdag-nationellt prov, plugg och träning.
Torsdag-Skola, vara med Sofia och träna
Fredag-stan med sötLinda
Lördag-Pluggdag(behövligt)
Söndag- Match och Troligtvis plugga med Anna

Sjukt mys med vecka fullt med saker att göra♥


I like it ah ah !

image172Thailand-08, jag kan bara plusa ihop 2 och 2 och få fram svaret Fantastiskt, och det menar jag verkligen. Två veckor i det jag villl kalla paradiset och pricken över i:et var solklart att socker söta Louise var där :) . sol, bad och härlig shopping behöver jag säga mera? Efter en sjukt lugn vecka på koh lanta bar det av till Karon där det jämfört med koh lanta var Norrköping för viken(ni vikenbor förstår vad jag menar ). Där det också spenderades många timmar av sol,bad,skratt, prat och massage med Louise !  Åh det finns så mkt bilder i mitt huvud som jag skulle vilja dela med mig av men som ni ändå inte skulle förstå hur underbart det verkligen var, och det ligger väl något i ordspråket " en bild säger mer än tusen ord " ! Åh, resan kunde inte kunna komma mera lägligt, jag menar efter allt som har hänt. Thailand blev verkligen en tankarnas resa dock har jag långt kvar att vandra,jag skulle nog tycka att jag är ett halvt steg närmare stående position. Men som allt lyckligt så finns det ett slut och tyvärr var jag tvungen att lämna drömmen och förtsätta i den svårta verkligheten! Allt jag kan säga är att jag rådet er verkligen till att åka dit :D !

L♥

Jag har hört att om man vill komma någonstans måste man jobba för det.

image171Klockan är 11.18 det är söndag och framför mig ligger en heldag plugg framför mig, Fy fasiken ! Nej det är inte så farligt och faktiskt får jag skylla mig lite själv som inte gjort klart allting innan. Så nu blir det att hoppa in i andra världskriget och leka labbforskare, Yeeeah vad jag kommer få vara med om mkt idag :D ! Och jag har faktiskt hört att om han vill komma någonstans så måste man jobba för det och det är något jag tror på!

Så om tio minuter går jag in i tidsmaskinen med mina bullar och en flaska saft och fördjupar mig i händelserna mellan åren, 1939-1945 (som också har en anknytning till DIG<3 )! Ta vara på en helt fantastisk dag allla Glada !

Medkärlek L.
.

-Friday i´m in love .

image170Fredag är mys, mys är du, du är kärlek, kärlek är love
Åh vi älskar fredagar, Hur mys det än blir de andra dagarna i veckan så kan inget mätas med fredagsmys(om man inte räknar alla dagar med dig, då var alla dagar alla hjärtans dag ). Haft en sjukt slappdag i skolan och slutade runt 1. Eftersom jag håller på med mina små projekt så blev det sporthallen kl 3 för att träna,träna och träna och jag kan lova det gjordes framsteg och faktiskt så har jag inte tappat så mkt som jag trodde inom gymnastiken  :D, bara att jag inte är så vig längre men det är en annan sak! Och påtal om potatismos liksom det är en hel helg framför. Det är sjuk skönt !

Ha en underbart mys kväll <3
L.

Tack för att ni gjorde min dag så vacker <3

image168image169

Vad är klockan ?

image166Tre dagar har gått sen jag kom hem från Thailand och redan är jag inne i det gamla vanliga igen. Men jag kan inte undgå från att tycka att det är lite skönt, det finns en viss trygghet i det och det är helnice.  Tyvärr är det så sjukt mkt som ska hinnas med och som ska göras så stressen sätter sina spår i mig och jag blir helt knas hela jag. det är trotts allt bara lite mer än två månader kvar till jag slutar 9:an och det skrämmer mig, betyg som ska fixsas, gymnasie som ska väljas, fotbolls träningar som ska tränas och där imellan har jag tänkt att leva livet men tiden tycks inte räcka till ! Vi sitter i skolan och försöker göra ett försök till att hitta en tid att ha mysbus på, men då ser vi hur lite tid det faktiskt är kvar, det är sjukt och jag vill verkligen ta vara på den sista tiden med dessa underbara människor som jag nu har runt mig ! Snälla fröken ur, du får gärna tilllägga några timmar om dagarna det skulle inte göra något eller så får jag ta saken i egen hand och inte sova något, Höm, det är ett svårt beslut jag har framför mig! 

det kommer mkt upptatering så snart tiden är på rätt sida igen, oj, nu har det redan gått 10 minuter!

tänk dig den bästa människan du mött gånger sisådär 24756903593054..... så för du fram vem DU är för mig <3
L♥


RSS 2.0