Onsdag,onsdag,onsdag.

image165Idag skulle jag åkt till Sörping och gjort intagningsprov på Nyströmsla-musikprofil, men icke sa nicke! efter att ha vaknat upp kl 1 i natt med magsjuka så bildde det att vara hemma, Ursch,fy,blä säger jag bara. Jag vill verkligen inte vara sjuk längre jag har inte tränat på ca. 5 veckor så gissa på att suget efter att springa efter en boll och ta ut sig totalt är superduper stark och om 3 dagar åker jag till Thailand och om jag inte är frisk tills dess så vet jag inte vad jag tar mig till!!!Nej nu har det här inlägget handlat allt för mkt om att jag är sjuk, Tråk,tråk,Tråk.

Jag vet att jag varit riktigt nere och mått skit dåligt den senaste tiden, men jag kan inte låtsas vara glad om jag inte är det och den posetiva klangen har försvunnit. jag är verkligen ledsen och kan inte göra något åt det förutom att ta det som det kommer !



L.


Jag klara av denna dag utan att dö !

image160image161Jag förstår inte varför just allt ska hända precis samtidigt ! Men Anna hade teorin och tron om att det är bra att vi är såhär nu så blir vi mkt glaadrare sen och till viss det har hon rätt. Men det finns ingen att hämta stöd från i dessa lägen och jag känner att jag klarar inte av det här själv. Men vi ska vara glada för att vi klarat av denna dag utan att dö! Okej det där var ett ganska patetiskt sätt att försöka vara posetiv på men vad gör man inte ? !

Det tar lång tid att reparera, vare sig någon som dött,ett dåligt prov resultat eller om kärleken tar slut.alla pratar om vilka vägar man ska gå och att det fixar sig med tiden. men det är precis det där man inte vill höra, man lever så länge man kan på minnena. Men den hemska sanningen kommer alltid ifatt en vare sig man vill eller inte.

L.

Jag kan inte se det och det försvinner inte.

Allting bara rusar förbi mig, snurrar runt och gör mig svimfärdig. de senaste veckornas händelser har verkligen tagit luften ur mig, jag har inte längre lust att göra någonting, jag vet inte var jag är och jag vet inte vad jag känner ! Det är alla frågetecken som virrar omkring i mitt just nu fulla huvud. Fullt med tankar,funderingar och inte minst minnen. Jag har gått in i min egna värld där ingen kommer åt mig och där jag lever i det posetiva förflutna som jag sålänge mått bra av, där lever jag med minnena,dofterna och kärleken. Jag får det inte ur mig, jag fattar inte att det har hänt, vad som hänt? Jag önskar av hela mitt hjärta att det här var en mardröm jag snart kunde vakna upp ur, men icke sa nicke ! <3


Orden bara försvinner...

image158det finns inga ord att skriva, det finns inga ord att säga, det finns inga ord som förklarar det här, det finns inga ord som får mig ur det här, det finns inga ord som gör allt bättre just nu, det finns inga ord att lyssna på, det finns inga ord att ta till, det finns inga ord som är starka, det finns inga ord som vill visa mig vägen, det finns inga ord som beskriver min sorg, det finns inga ord som bildar meningar. Vad tusan ska jag då ha orden till?


Kärlek mellan en kvinna och hennes kläder .

Har precis påbörjat uppsatsen om andra världskriget som ska vara inne på fredag och som det ser ut nu så är det bara en redig röra. Visst jag tycker sånthär är jätte intressant när man varit med på lektionerna och fattar. Men jag har varit sjuk, har inte varit med på några genomgångar och känner mig allmänt ovetande, Gud varför straffar  du mig så här hårt ?!  Men det är bara att köra igång och få ihop den jäklarns uppsatsen och hoppas det går vägen !

Förövrigt kan jag berätta att jag hade en urmysig dag på stan igår men Anna♥ Och jag kände att det var verkligen tröstköp som gjordes. Men jag tycker man borde få skämma bort sig lite när de gråa dagarna är framme, eller vad säger ni ?. Nää, jag har ett jäklarns sug efter nya kläder och jag vet redan vad mina nästa köp ska bli, men de får vänta några veckor :D!
 
Mumma, Det är någon särskild kärlek mellan en kvinna och hennes kläder vill jaag lova, And I love it !

Du, du är allt för speciell <3


It's hard to say I miss you .

image156You're the only one I've waited for
There's no one else I wanted more
This thing can take forever
I just hope I won't regret it

Time won't wait
So I guess that it's all too late

It's hard to say I'm sorry
It's hard to stand here alone
You're that someone
I can't get you off my mind image157
It's hard to say I miss you
It's hard to stand here alone
You're that someone
I just hope that you're all right

You're the only one I'm aiming for
You're amazing just because you are
I miss you more than ever
I'll wait for you forever

Flicka i valdemarsvik drabbad av dödlig saknad !

Klockan är tolv och det är dags för nyheterna! 

Tjej i 16 års åldern ligger på sjukhuset i valdemarsvik pga dödlig saknad. (inslag) Det var i fredags förra veckan då flickan kände en sån stor saknad att det blev akut att skaffa fram hjälp. Det här är en mkt ovanlig saknad och det har flygits hit en läkare enda från östra:ed för att det sägs att hon är den bästa i såna hära tillfällen. " Jag har studerat saknad i 6 år snart men har aldrig sätt en sån svår och utveklad saknad som denna. Men jag ska göra allt i min väg för att flickan ska överleva, säger Linda Special läkare vid sjukhuset i östra:ed !image155

Flickan har gråtit konstant sedan i fredags förra veckan och den inre sorgen i hjärtat blir bara större och större. Vi fortsätter att övervaka händelsena här och rappoterar här ifrån när något nytt händer . Över till Clara i studion !
 


Jag tror visst jag såg en baskilusk !

image154♥Jag vet inte vad det är som händer med mig kropp . Nu har jag snart varit sjuk i tre veckor och blir bara värre. 07.24 vaknade jag imorse av att ha fasligt ont i halsen och min kropp bestämde sig därför att inte kunna sova mera så nu går jag här hemmma och bara väntar och väntar på att jag ska bli friskt. Halllllå jag ska ju liksom till Thailand om två veckor och då kan jag ju inte vara sjuk !

Så nu blir det att kollla på film fram till 16.00 och sedan bege mig iväg till Dennis för att ha myskväll med Honom och Clara, Det behövs verkligen ! Och för alla som glömt det så är det internationella kvinnodagen idag så nu jäklarns blir det att köra med Dennis, Nej då xD!

Jag saknar dig

L♥

Jag har hört att det finns människor som är glada..

image153image81Efter att fått tips om låten Everybody Hurts med REM av socker söta Louise så har denna låt spelats konstant här hemma och den tröstar ! Tro det eller ej så har jag lik igår klarat av denna dag utan att dött, för att tänka på det posetiva sättet menar jag, eftersom det är dåligt med det just nu !

Äntligen fredag skulle jag bara vilja skrika ut så att alla bara visste hur skönt jag tycker att det är, men jag tror jag står över just idag xD ! Som sagt Fredag och det står då skrivet att det är myskläder som ska på. Ikväll blir jag ensam hemma med hundarna för att bror min ska spela match och min kära mor och Far ska kolla på !Jag är sååå myssugen så det blir att sätta på en film och sedan äta något smaskens och därefter blir det nog lite glass om jag inte helt flippar ur jag är trotts allt en glassälskare. Vi får allt se hur denna dag slutar, om jag inte misstar mig helt slutade förra fredagen med en inte allt för mysig kväll utan söndergråten...

Jag saknar verkligen dig ♥


Musik är liv !




Det är mycket regn i min vardag !

♥Åh jag har fått en sån rysligt bra idé genom att jag läste en väldigt intressant sak på en blogg, den ska genast sättas i gång bara den är helt fullt uttänkt ! Men jag avslöjar inget xD. Nu sitter jag här igen men mitt favorit ämne kemi, ännu en vecka har jag varit sjuk och ligger efter så fasligt mkt så det är kemi och matte prov redan på torsdag, Suck ! Och idag och igår har jag befunnit mig inne i den stora staden nkp där det var dags för intagningsproven, ursh, fy och blä. Nej då, så dåligt gick det inte riktigt men jag hade hoppats på ett mkt bättre resultat. Men det är inget att göra något åt nu, det gick som det gick och vi får hoppas på ett det räckimage152er till , håll tummarna nu hela sverige :D!

Livet är allt bra jobbig i vissa stunder,jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag önskar av hela mitt hjärta att det här bara var en mardröm jag snart kunde vakna upp ifrån !

Linnéa♥





Det är såhär mitt hjärta säger.

image151De senaste dagarna har det funnits ett svart litet regnmoln över mitt huvud som bara öst och öst ner regn. Först trodde jag att  det kanske kunde vara min kära vän Nalle puh som var ute på honungsjakt, men icke sa nicke jag fann ingen liten busnalle där uppe. Jag brukar tycka om regn både att vara ute i och att sitta inne med en megamysig film med filtar och ljus och bara höra det knastra utanför. Men det här är något annat, det är svarta, stora  och hårda droppar...! Jag kan inte fatta att det är sant, jag tror fortfarande att det bara är en mardröm jag  snart kommer vakna upp från!


Det är översvämning på mitt rum och jag hittar inte proppen !

RSS 2.0